beats by dre cheap

Elvisov tost

Najpoznatiji Elvis na svijetu je cesto za dorucak jeo tost koji je sam osmislio na bazi vlastitog ukusa i kalorijskih potreba. S obzirom na prilicno ugrozenu liniju pod kraj karijere, ocito je da njegovi scenski nastupi nisu bili dovoljni za vitak stas. Svi dobro znaju kakve je pokrete izvodio i kakav je jedinstven glas imao Elvis.

A kako je pravio tost saznala sam od moje kcerke koja je to vidjela u jednoj kuharskoj emisiji. Vise puta mi je pricala o tome i obecavala da ce mi ga jednog dana i pripremiti. Kada je konacno stigao taj dan i ona dosla na rucak, rucka nije bilo iz razloga sto sam ja zakljucila da je taj tost sasvim dovoljan. Donijela je sve potrebne sastojke i rekla da ce poslije rucka spremiti Elvisov tost. Rucka?! Nema rucka... nije li dovoljan tost? Dobro je primila tuznu vijest i otisla u kuhinju.

Sastojci za 4 tosta:
- 8 feta kruha za tost
- 2 jaja
- 2 banane
- maslac od kikirikija
- med
- cimet
- aroma vanilije
- mlijeko (par zlica)
- secer u prahu za posipanj
- maslac za przenje

Namazati obilnije sve fete kruha sa maslacem od kikirikija. Banane prerezati na pola i nakon toga na uzduzne kriske koje trebaju biti duzine tosta. Na kruh sa maslacem od kikirikija staviti fete banane i preliti ih sa malo meda. Poklopiti sa drugom fetom namazanog kruha i pritom lagano pritisnuti da se dobro spoji. Vilicom umutiti jaja u koja se doda malo mlijeka, cimeta i vanilije. Umociti tost u jaja s obje strana i prziti na maslacu dok lijepo ne porumeni. Kada je tost pecen, poloziti ga na papir koji ce upiti suvisnu masnocu i prije serviranja pospite sa secerom u prahu.

Tako mi se jako svidio Elvisov tost da sam ga i sama slijedeci dan pripremila pjevuseci:

Love me tender, love me sweet,
Never let me go.
You have made my life complete,
And I love you so.

Elvis iz Memphisa je bolje pjevao, nemam sumnje. Da li je bolje spremao i tost?

Najbolji recepti
http://najboljirecepti.blogger.ba
22/03/2014 16:49